Az enyhülő ázsiai hangulattal párhuzamosan enyhe emelkedéssel kezdte a napot a vezető részvények többsége a Budapesti Értéktőzsdén. A BUX index 10 perccel a nyitást követően 90 pont körüli pluszban tartózkodik, 21 949 pontnál jár. Az OTP húzza a piacot, a bankrészvények 5580 forintig emelkedtek, ami 45 forinttal haladja meg a hétfői záróárat. A Mol 60 forinttal, 20 650 forintra drágult, a Richter viszont csak stagnál, 37460 forinton. A Magyar Telekom 546 forinton teszi ugyanezt. 2 százalékkal, 895 forintig emelkedett az FHB részvények árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!