Derűs lehet a péntek a Budapesten

Felfelé mozdulhatnak ma az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén köszönhetően a jó nemzetközi hangulatnak.
NAPI, 2011. november 4. péntek, 08:55
Fotó: Napi.hu

Pozitív nyitásra lehet számítani a görög népszavazás elvetésének hírére a Budapesti Értéktőzsdén - mondta Vaszkó Szabolcs az Erste Befektetési Zrt. szakértője. Ez megnyugtatta a kedélyeket, az amerikai és az európai tőzsdék is pozitívan regáltak, az ECB váratlan kamatcsökkentése is javította a hangulatot. Az európai piacok enyhe pluszokban készülnek nyitni, így nálunk is enyhe emelkedő napra lehet számítani. Az OTP 3350 körül nyithat, ma akár 3400-ig is eljuthat az árfolyam, a Molnál a 16 500 forintos szint lehet a következő napokban elképzelhető. A Telekom a tegnapi záróára környékén mozoghat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK