Deutsche Bank: paritásba kerülhet az euró/svájci frank árfolyam

Paritásba kerülhet az euró/svájci frank árfolyam, amennyiben az európai pénzügyi vezetőknek nem sikerül stabilizálnia az olasz kötvénypiaci hozamokat - idézi a Deutsche Bank elemzőit a Dow Jones hírügynökség.
MTI-Eco, 2011. augusztus 5. péntek, 12:11
Fotó:

Amennyiben az euró/svájci frank árfolyam paritásba kerül, az a Deutsche Bank szerint a dollárral szemben is nyomás alá helyezi majd az eurót.

Az euró péntekre virradóra érte el negatív árfolyamrekordját a svájci frankkal szemben 1,0710 frank árfolyamon. Délelőtt tizenegy óra után a jegyzés 1,0870 frankon állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.08.05 12:16

hát innen már nem kunszt megjosolni 1,07 ről, ha a 4 évvel ezelötti 1,6 nál mondta volna akkor azért megemeltem volna a kalapomat...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html