Vegyesen alakult a forint árfolyama

Kevéssé változott, vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama péntekre virradóra a nemzetközi devizapiacon - írja az MTI.
Szász Péter, 2019. augusztus 9. péntek, 07:39
Fotó: Getty Images

Az eurót a csütörtök esti 324,21 forinttal közel megegyező 324,20 forinton jegyezték péntek reggel fél nyolc előtt a bankközi piacon.

A dollár jegyzése 289,35 forintról 289,53 forintra emelkedett, a svájci franké pedig 296,50 forintról 297,31 forintra ment fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK