Hétfő reggel 7 óra körül az euróért 346,27 forintot kellett adni a devizapiacon, ez minimális, 8 fillérres erősödést jelent a péntek esti árfolyamhoz képest.

A dollárral szemben 31 filérrel erősödött a forint, így az amerikai deviza árfolyama 292,37 forintra változott. A svájci frankot hétfő reggel 321,24 forinton jegyezték, ez 30 fillérrel marad el a péntek esti árfolyamtól.

Az euró 1,1858 dolláron forgott hétfő reggel, 0,14 százalékkal erősödött a pénteki záráshoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!