Ez történt a forintpiacon délelőtt

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2019. július 24. szerda, 11:23
Fotó: Shutterstock

Az euró/forint szerda délelőtt 325,67 és 325,98 forintos sávban mozgott, negyed 12 körül 325,80 forintért lehetett eurót vásárolni a bankközi devizapiacon.

A  dollárral szemben a kezdeti erősödést követően negyed 12 körülre 0,1 százalékkal járt gyengébb szinteken a magyar fizetőeszköz, ami 292,50 forintos dollárárfolyamot jelentett.

A svájci frankkal szemben a reggeli erősödést követően visszatért a devizapár kurzusa a kedd késő délutáni szintek közelébe, azaz 296,70 forintot adtak egy frankért a bankközi devizapiacon.

Eközben a dollár 0,1 százalékkal erősödött az euróval szemben, az eurójegyzés 1,1138 dollárnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK