Az euró/forint némi ingadozás után visszatért a pénteki szintek közelébe tért vissza. A közös európai pénz jegyzése 327,45 forintnál járt.

A dollárral szemben 0,3 százalékkal került lejjebb az árfolyam, a zöldhasút 293,95 forinton jegyezték hétfő délelőtt háromnegyed 11 körül.

A svájci frankkal szemben viszont egészen 301,22 forintig szaladt a kurzus, innen 300,97 forintig mérséklődött az alpesi deviza jegyzése.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, az euró 1,1142 dolláros árfolyamnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!