Az euró/forint árfolyama megközelítette kedd estére a 330-as szintet, egy eurót 329,52 forinton jegyeztek este hat óra körül.

A dollárral szemben szintén szinte folyamatosan gyengült a forint a dél körültől kezdve, estére a devizapár kurzusa a 297,06 forintos szintnél mozgott.

A svájci frank kevéssel a hétfő késő délutáni szintek alatt mozgott, az alpesi deviza jegyzése 302,67 forintnál jár, ami 0,1 százalékkal jelent erősebb szintet a hétfőinél.

Kedd déltől a dollár erősödésnek indult az euróval szemben, estére a kurzus 1,1090 forintnál járt, ami 0,1 százalékkal jelent gyengébb árfolyamot a hétfői helyzethez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!