Az euró/forint kurzusa 334,94 és 336,33 közötti sávban mozgott, utóbbi újabb történelmi mélypontnak számít. A magyar fizetőeszköz péntek délután kezdett erősödni, így este fél 7 körülre 335,08 forintos jegyzésnél járt az euró. Ez 0,2 százalékkal jelent alacsonyabb árfolyamot a csütörtökihez képest.

A dollárral szemben 0,4 százalékos volt az erősödés, péntek estére a zöldhasú jegyzése 306,25 forintnál állt.

QP | Quality Placement

A svájci frankot 309,09 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékos erősödést takar az előző napi késő délutáni szinthez képest.

Eközben a dollár gyengült az euróval szemben, így 1,0941 dolláros eurójegyzést láthattunk.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!