Elaludt a forint

Reggel 8 óra után kissé kilengett a forint az euróval és a dollárral szemben, a svájci frankkal szemben pedig kis erősödést lehet látni, de a magyar deviza még ezzel együtt is csak minimálisan távolodott el a hétfői késő délutáni szintekhez képest.
Szabó Zsuzsanna, 2019. október 22. kedd, 09:46
Fotó: Getty Images

Délelőtt fél 10-kor még mindig csak minimális elmozdulást lehetett látni a forintpiacon a főbb devizákkal szemben.

Az euróval szemben hajszállal a hétfő késő délutáni szint felett mozgott a magyar deviza, ami 329,04 forintos euróárfolyamot jelentett.

A dollárral szemben gyengülésnek indult a forint, az elmozdulás 0,1 százalékos volt, ami 296,17 forintos dollárárfolyamot jelentett.

A svájci frank hajszállal a hétfői késő délutáni szint alatt mozgott, azaz az alpesi devizáért 300,02 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon.

Eközben a dollár erősödni kezdett az euróval szemben, délelőtt fél 10 körül a hétfői szinthez képest hajszálnyi erősödés volt látható, ami 1,1145 dolláros euróárfolyamot jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK