Az euróval és a svájci frankkal szemben gyengült, míg a dollárral szemben kissé erősödött a forint.

Az euró/forint árfolyama 333,55 és 334,57 forint között mozgott hétfőn, estére a devizapár kurzusa 333,95 forintnál mozgott, ami 0,1 százalékkal jelent gyengébb szintet a péntek késő délutánihoz képest.

A dollár árfolyama 302,34 és 303,37 forint között mozgott, hétfő estére a zöldhasúért 302,56 forintot kértek a bankközi devizapiacon, ami nagyjából megfelel a péntek késő délutáni szinteknek.

A svájci frankkal szemben a forint hétfőn szinte folyamatosan gyengült, estére 304,65 forintnál járt az alpesi deviza jegyzése. Ez 0,4 százalékos gyengülésnek felel meg.

Eközben a dollár 0,1 százalékkal gyengült az euróval szemben, hétfő este 1,1038 dolláron jegyezték a közös európai pénzt.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!