Kicsit szépített a forint az euróval szemben

Vegyesen teljesített a forint a főbb devizákkal szemben: az euróval szemben kicsit javított, de a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült a magyar fizetőeszköz.
Szabó Zsuzsanna, 2020. február 10. hétfő, 18:35
Fotó: Getty Images

Az euró/forint kurzusa hétfőn a 337,27 és a 338,55 forintos sávban mozgott, este az euró jegyzése 338,22 forint körül mozgott.

A dollárral és a svájci fankkal szemben 0,3 százalékot gyengült, így a zöldhasúért hétfőn este fél 7 körül a dollár árfolyama 309,89 forintnál ingadozott, míg az alpesi devizáé 317,03 forintos szintnél.

Eközben a dollár 0,3 százalékot erősödött az euróval szemben, így az eurót 1,0914 dolláron jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK