Az euróval szemben péntek este fél 9 körül 0,1 százalékos gyengülést követően 346,32 forintnál járt a magyar fizetőeszköz árfolyama.

A dollár péntek estére 0,9 százalékot drágult a csütörtök délutáni szintekhez képest, este 293,94 forintot kellett adni a zöldhasúért.

QP | Quality Placement

A svájci frank/forint kurzusa 0,5 százalékkal került feljebb, péntek este az alpesi deviza jegyzése 321,79 forintnál járt.

Pénteken a dollár 0,8 százalékkal erősödött az euróval szemben, így 1,1783 dollárnál járt az euró jegyzése este.

Az MTI szerint az év eleje óta a forint az euróval szemben 4,5 százalékkal, a svájci frankkal szemben 5,4 százalékkal gyengült, a dollárral szemben viszont 0,6 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!