Eddig tartotta magát a forint az euróval szemben

Erősödött a forint a fő devizákkal szemben kedd délelőtt, ám az euróval szemben délben gyengülni kezdett a magyar fizetőeszköz.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 11. kedd, 12:18
Fotó: Shutterstock

Kedd délelőtt 344,33 forintig erősödött a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, dél körül azonban ismét gyengülni kezdett a magyar deviza és 345 körüli szinten mozgott negyed egy körül. Ez nagyjából az előző napi késő délutáni szinteknek felel meg.

Közben a dollárral és a svájci frankkal szemben is erősödött a forint. A zöldhasú jegyzése 292,55, az frank jegyzése 320,54 forintnál járt.

A dollár közel 0,5 százalékot gyengült az euróval szemben, negyed egy körül 1,1793 dolláron járt a közös európai pénz jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK