Gyengül a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerda délelőtt.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 26. szerda, 10:59
Fotó: Shutterstock

A kedd késő délutáni helyzethez képest gyengült a magyar fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben. Az euróért háromnegyed 11 körül 353,96 forintot kellett a bankközi devizapiacon, ami 0,3 százalékos drágulásnak felel meg.

A dollár árfolyama a keddi délutánhoz képest 0,5  százalékkal került feljebb, azaz a zöldhasúért 299,55 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

A svájci frank jegyzése 329,04 forintnál járt, ami 0,1 százalékkal jelent magasabb szintet a tegnapinál.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, a közös európai devizát 1,1817 dolláron jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK