A forint a dollárral szemben erősödött a legnagyobb mértékben, miután a dollár a Fed kamatvágása miatt veszített árfolyamából a főbb devizákkal szemben. A dollárt a kora reggeli 296,25 forint után este hat órakora 293,31 forinton jegyezték, ami egy százalékos forinterősödésnek felel meg. Az elmúlt hetet a dollár még 306 forint feletti jegyzésen kezdte.

Az euró jegyzése a kora reggeli 337,39 forintról 336,17 forintra, a svájci franké pedig 319,64 forintról 317,06 forintra csökkent este hatra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!