Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben pénteken a bankközi piacon - írja az MTI.
Szász Péter, 2020. augusztus 14. péntek, 19:38
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az euró jegyzése a reggel hét órai 345,27 forintról este hét órára 346,33 forintra emelkedett.

A dollár és a svájci frank jegyzése is emelkedett kissé, a dolláré 292,27 forintról 292,36-ra, a svájci franké 321,10-ről 321,53 forintra.

Az euró péntek esti árfolyama nagyjából megfelel a hét elejinek, a dollárral szemben a forint 0,5 százalékkal erősödött a héten, a svájci frankkal szemben pedig 0,1 százalékkal. A hónap eleje óta az euróval és a svájci frankkal szemben 0,3 százalékkal gyengült a forint, a dollárral szemben pedig 0,1 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK