Erősödött a forint

Erősödött hétfőn a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon - írja az MTI.
Szász Péter, 2020. szeptember 7. hétfő, 20:29
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az euró jegyzése a kora reggeli 360,46 forintról este nyolc órára 359,75 forintra csökkent.

Többé-kevésbé alacsonyabban jegyezték estére a dollárt és a svájci frankot is. A dollár jegyzése 304,48 forintra csökkent a kora reggeli 304,59 forintról, a svájci franké pedig 333,26-ról 332,05 forintra ment le.

A hó eleje óta a forint a hétfő esti árfolyama alapján az euróval szemben 1,7 százalékkal, a dollárral szemben 2,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben 1,0 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK