Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A forint a svájci frankkal szemben is erősödött, a dollárral szemben azonban gyengült. Az euróval és a svájci frankkal szemben az erősödéssel együtt is az április elején kialakult mélypont közelében tartózkodik a forint árfolyama.

Az eurót csütörtökön reggel 368,62 forinton jegyezték, a napi jegyzési tartomány 366,42-369,28 forint volt, a forint így megközelítette az idén április elején 369,63 forintos eurójegyzésen beállított árfolyammélypontját.

A dollár jegyzése 315,50 forintra emelkedett a kora reggeli 313,62 forintról. A dollár idei legmagasabb jegyzése 341 forint felett volt áprilisban.

A svájci frankot csütörtök este hét órakor 344,09 forinton jegyezték a kora reggeli 344,73 forint után. A svájci frank legmagasabb jegyzése 350 forint felett volt április elején.

Év eleji árfolyamához képest a forint az euróval szemben 11,1 százalékkal, a dollárral szemben 6,7 százalékkal, a svájci frankkal szemben 12,8 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!