Az euró jegyzése a csütörtök esti 356,04 forintról 355,68 forintra csökkent péntek reggel hét órára. A dollárt 297,62 forint után 297,41 forinton, a svájci frankot pedig az előző esti 329,29 forint után 328,97 forinton jegyezték péntek reggel.

A forint az euróval és a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal erősödött a hét eleje óta, a dollárral szemben viszont 1,0 százalékkal gyengült.

Az elmúlt év végi, december 31-i árfolyamához képest a forint az euróval szemben 2,5 százalékkal, a svájci frankkal szemben 2,2 százalékkal áll erősebben, a dollárral szemben viszont 0,3 százalékkal gyengébben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!