Délelőtt 10 óra körül az eurót 352,63 forinton jegyezték, ami 0,1 százalékkal jelent erősebb árfolyamszintet a hétfő késő délutáninál.

A dollár 10 óra körül az előző napi zárószintje közelében, 300,60 forintál mozgott.

A svájci frank árfolyama a hétfő késő délutáni helyzethez képest 0,2 százalékkal került lejjebb, 326,24 forintot kellett adni az alpesi devizáért.

Eközben, kedd délelőtt a dollár 0,1 százalékot erősödött az euróval szemben, így az euróért 1,17 dollárt adtak a devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!