Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót a kora reggeli 358,10 forint után este fél hétkor 355,58 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 316,00 forintról 313,46 forintra csökkent, a svájci franké 345,15-ről 342,34 forintra ment le - írja az MTI.

Szerda esti jegyzésén a forint 3,7 százalékkal áll erősebben az év eleji árfolyamánál az euróval, 3,5 százalékkal erősebben a dollárral, és 3,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!