Az eurót a kora reggeli 378,68 forint után este hét órakor 377,22 forinton jegyezték, ami a forint 0,4 százalékos erősödésének felel meg - írja az MTI.

 

A dollár jegyzése 349,59 forintról 346,63 forintra csökkent estére 0,8 százalékos forinterősödéssel, a svájci frankkal szemben pedig 0,9 százalékkal erősödött a forint, a frank jegyzése a kora reggeli 374,74 forintról este hétre 371,27 forintra csökkent.

 

Az áprilisi kezdésnél a forint 2,7 százalékkal áll gyengébben az euró ellenében, 4,4 százalékkal gyengébben a dollárral és 3,2 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!