Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A keddi nyitás után erősödött a forint. A múlt héten még csaknem 355 forintos euró/forint keresztárfolyam már hétfőn is csökkent, kedden pedig 352 alá esett a kurzus. A szakértők szerint azonban, akik abban reménykednek, hogy tartós lesz az erősödés, hiába örülnek.

"Ugyan segíthetné a forintot az a hír, hogy a kormány hamarosan lemondhat a felhatalmazási törvény által ráruházott rendkívüli jogokról, az euró/forint grafikonra pillantva mégis vegyes képet láthatunk. Az MACD (mozgóátlagok mozgását mérő) indikátor vételi jelzést készül adni és a kurzus már a 20 és 30 napos mozgóátlagok felett jár. Így, ha nem történik hamarosan fordulat, a 358-359 irányába indulhat el az árfolyam" - írják az Erste Befektetési  Zrt. szakértői.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!