Az euróval szemben 0,9 százalékkal, a dollárral szemben 0,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 1,1 százalékkal erősödött a kora reggeli árfolyamához képest este fél nyolcig a forint.

Az eurót a kora reggeli 353,57 forint után alacsonyabban, 350,16 forinton jegyezték este fél nyolckor. A dollár jegyzése 324,19-ről 323,06 forintra, a svájci franké pedig 335,84 forintról 332,05 forintra csökkent estére.

Kedd esti árfolyamán a forint az év elejihez képest az euróval szemben 5,7 százalékkal, a dollárral szemben 9,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 8,8 százalékkal áll gyengébben - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!