Az eurót a hétfő esti 357,68 forint után kissé magasabban, 357,83 forinton jegyezték kedden reggel fél nyolckor a bankközi devizapiacon.

A dollár jegyzése 302,77 forintról 303,25-re, a svájci franké pedig 333,03-ról 333,40 forintra emelkedett kedd reggelre.

A forint az euróval szemben 8,0 százalékkal, a dollárral szemben 2,6 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 9,4 százalékkal áll gyengébben év eleji árfolyamánál az MTI szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!