Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót a reggel hat órai 361,41 forint után este hat órakor 360,25 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 309,51 forintról 312,04 forintra emelkedett, a svájci franké pedig 339,37 forintról ment fel 340,45 forintra. A forint tehát pénteken 0,3 százalékkal erősödött az euróval, 0,8 százalékkal gyengült a dollárral, és 0,3 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

A hét eleji kezdéshez képest péntek esti jegyzésén a forint 1,2 százalékkal áll erősebben az euróval és 0,4 százalékkal gyengébben a dollárral és a svájci frankkal szemben.

Az október hónapot a forint 0,3 százalékkal gyengébben fejezte be az utolsó kereskedési napon tartott jegyzése alapján az euróval, 0,6 százalékkal gyengébben a dollárral, és 2,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Október hónapot a lengyel zloty 0,2 százalékos gyengüléssel fejezte be az euróval szemben. A cseh korona 1,3 százalékot veszített októberben az euróval szemben, a román lej pedig 0,1 százalékot - írta az MTI.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!