A forint 0,1 százalékkal gyengült az euróval, 0,1 százalékkal erősödött a dollárral és 0,3 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben pénteken.

Az eurót a kora reggeli 365,44 forint után 365,84 forinton jegyezték este hét órakor. A dollár jegyzése 323,45-ről 323,16 forintra csökkent, a svájci franké pedig 349,98 forintról 351,11 forintra emelkedett.

A hetet a hétfői kezdésnél 0,3 százalékkal gyengébben fejezte be a forint az euróval és a dollárral szemben, a svájci frank ellenében a forint árfolyama nagyjából megfelel a hét elejinek.

A decemberi kezdés óta a forint 0,3 százalékkal gyengült az euróval, 0,4 százalékkal a dollárral és 0,3 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Péntek esti árfolyamán a forint 0,9 százalékkal áll gyengébben az év eleji jegyzésénél az euróval, 8,9 százalékkal gyengébben a dollárral és 4,7 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!