Az eurót a péntek esti 365,84 forint után kissé alacsonyabban, 365,69 forinton jegyezték hétfőn reggel hét óra előtt. A dollár jegyzése 323,16 forintról 323,68 forintra, a svájci franké pedig 351,11-ről 351,15 forintra emelkedett.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 0,3 százalékkal áll gyengébben az egy héttel korábbi árfolyamánál az euróval, 0,5 százalékkal gyengébben a dollárral szemben, a svájci frankkal szembeni árfolyama viszont nagyjából megegyezik a múlt hét eleji kezdéssel.

December eleje óta a forint 0,2 százalékkal gyengült az euróval, 0,6 százalékkal a dollárral és 0,3 százalékkal a svájci frankkal szemben - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!