Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót reggel hétkor 376,64 forinton jegyezték, este hétkor pedig 375,51 forinton. Az euró árfolyama 375,01 forint és 377,21 forint között mozgott a nap során.

A svájci frank jegyzése 369,98 forintról 368,22 forintra csökkent, a dolláré viszont 345,15 forintról 347,23 forintra emelkedett.

Az euró gyengült a dollárral szemben: reggel 1,0915 dolláron, este pedig 1,0816 dolláron jegyezték. Az euró 1,0758 dolláros napi mélypontra került, miután napközben az Európai Központi Bank (EKB) megerősítette, hogy hamarosan leállítja kötvényvásárlási programját, és nem változtatott az alapkamaton - írta az MTI.

Megvannak az eszközök és az elhatározás is arra, hogy gyakorolja az eltervezett normalizációs lépéseit az európai gazdaságban a közös jegybank. Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke kamatdöntést követő sajtótájékoztatón elmondta, jelen állás szerint az első látványos váltás idén nyárra várható.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!