Devizapiac: sáv erős szélén a forint

Alacsony forgalom mellett a tízéves futamidő kivételével kismértékben, mindössze néhány bázisponttal csökkent a referenciahozam a másodlagos állampapírpiacon. A bankközi forintpiacon az overnight üzletek zöme 11 százalékon jött létre, ami nem jelent elmozdulást az előző naphoz képest. A devizapiacon a forint jegyzése ezúttal sem mozdult el az intervenciós sáv erős széléről.
NAPI, 2001. április 6. péntek, 17:35
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK