Sok mnden nem történik a bankközi forintpiacon, az eurót nyitáskor 249,80/90 forinton jegyezték, most 250,30/45 a kurzus. A piac megnyugodni látszik megvolt a profittaking, a stop-loss, de a gyengülés kereskedők szerint még nem ért véget. A ma délutáni államháztartási adat csak akkor befolyásol, ha valami durva számot hoz ki a PM, ami kevéssé valószínű, ezeket a prognózisokat viszonylag jól lövik be, így az adatnak legfeljebb holnap lehet hatása.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!