A vagyonosabb ügyfelek 30 százalékának van már TBSZ számlája. Az K&H Alapkezelő a számlákon elhelyezett vagyon komoly emelkedésére számít. Többé kevésbé hasonlóan ahhoz, ahogy 2006 augusztusában a kamatadó bevezetése előtt ugrásszerűen megnőtt az ügyfelek aktivitása.


Az alapkezelő az első félév végén 797 milliárd forintot kezelt 16 százalékkal többet, mint tavaly év végén. Ebből 175 milliárd forint intézményi befektetők vagyona volt, 622 milliárd pedig befektetési alpoké. Az alapkezelő a második legnagyobb piaci részesdéssel rendelkezik. Piacvezető viszont a tőke és hozamvédett termékek területén, 47 százalékos részesdéssel - hangozott el a K&H Alapkezelő mai sajtótájékoztóján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!