Dőlhetne a házhoz a pénz - mégis sokan rettegnek (videó)

Miért van kevés kis- és közepes vállalat a Budapesti Értéktőzsdén?
Dzindzisz Sztefan, 2016. június 22. szerda, 11:48
Fotó: Napi.hu

Bár számos magyar kis- és középvállalkozásnak megvan a képessége ahhoz, hogy bevezessék a részvényeit a tőzsdére, egyelőre az olcsó hitelek és a könnyen hozzáférhető uniós források miatt kevesen gondolnak erre a lehetőségre. Ezen változtatna a Budapesti Értéktőzsde, amely a jövőben egyre több magyar kiscégnek adná meg a lehetőséget a finanszírozási lehetőségeik kibővítésére.

Az alábbi kisfilmen a Napi.hu "Tőzsdére magyar! Új korszak a BÉT-en" című konferenciájának résztvevői magyarázzák el, hogyan és miért tennék vonzóvá a tőzsdét a magyar kkv-k számára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK