Dollárgyengülést vár az S&P

A következő néhány évben mérsékelten gyengülhet a dollár a világ főbb devizáival szemben - idézi a Bloomberg a Standard & Poor's vezető közgazdászának véleményét.
NAPI, 2009. augusztus 24. hétfő, 08:19

David Wyss szerint a nemzetközi tartalékok reorientációjának folytatódása várható, a dollártól az euró felé. Az S&P szakértői így a következő pár évre a dollárra nehezedő mérsékelt nyomásra számítanak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK