Drágább az euró és a dollár

Kissé gyengült a forint a nemzetközi devizapiacon.
MTI, Napi.hu, 2015. október 6. kedd, 13:02
Fotó: Reuters

Az eurót 13 óra tájban 312,51 forinton jegyezték a hétfő esti 312,06 forinttal szemben. A dollár 278,22 forintról 279 forint fölé emelkedett, majd 278,63-ra korrigált. Az EUR/USD 1,1216-on forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megfigyelt, 2015.10.06 15:30

@Bulemia: Ismerek egy olyan SZARHÁZI képviselőt, aki a megyei lapban azt reklámozta ,hogy a jelenlegi CSÜRHE által kialkudott EUS támogatás hány forinttal több egyfőre vetítetten mint a SZOCI kormány által kialkudott előző ciklus EUS támogatása..
Természetesen a létszám csökkent az árfolyam nőtt hét év alatt ,a senkiháziak igy nézik hülyének a HUNORTI féléket és azt akit lehet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.10.06 13:39

Jó hír, nagyon jó hír!

Több pénzt kap szeretett kormányunk, amikor átváltja az EU - az ellenséges EU - átutalásait.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html