Drágább lett a dollár

A vártnál kedvezőbb amerikai külker-deficit adat nyomán folytatódott a dollár közép-európai idő szerint ma hajnal óta tartó erősödése.
Ádám Viktor, 2005. július 13. szerda, 14:51
Fotó:

Az euró árfolyama a makroadat közzététele előtt 1,2180 dollár körül ingadozott, a prognosztizáltnál kisebb hiány hírére 1,2140 alá is benézett, majd 1,2160 körül látszott stabilizálódni. Ezzel párhuzamosan a magyar devizával szemben is erősödött az amerikai fizetőeszköz, a kurzus 203 forint fölé került.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK