Az ING devizakereskedője elmondta, hogy az egész régióra gyengülés volt jellemző. A szakember rámutatott, hogy az elmúlt hetekben jellemző 250 és 252 forint közötti kereskedési sáv föntebb tolódott, jelenleg a 255,20 és a 252 forint jelent erős technikai szintet. A volatilitás némiképpen megnőhet a következő napokban, a forint ugyanakkor továbbra is alulteljesítheti a régiót - tette hozzá. A dollár tovább gyengült, euróhoz viszonyított jegyzése már 1,4700 fölött is járt, késő délután ezen szint közelében jegyezték. A zöldhasú forintárfolyama 171,50 és 173 forint között ingázott, a kedd esti 173 forintról 172 forintig süllyedt fél négyig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!