Negyed 12-kor a BUX 0,5 százalékos többlettel 7 115 pont felett állt. A vártnál jóval nagyobb féléves nyereséget felmutató Mol papírjai 1,4 százalékkal drágultak, a szintén kedvező eredményről beszámoló OTP részvényei ugyanakkor csak 0,5 százalékkal erősödtek. A prognosztizáltnál kisebb profitcsökkenést produkáló Matáv papírjai szintén 0,5 százalékos pluszban voltak, a Richter pedig 0,4 százalékkal süllyedt. A végre eredményt felmutató econet.hu papírjai 13 százalékkal zuhantak, a NABI 3,6 százalékkal esett, a profit warning kiadására készülő, s amúgy is gyengén muzsikáló Pannonplast részvényei viszont 4,5 százalékkal ugrottak meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!