A legjobban a Mol szerepelt, ami annak volt köszönhető, hogy a cég újabb komoly részvénypakett kölcsönadásáról egyezett meg, ezúttal az MFB Ivesttel - az árfolyam 3,3 százalékkal 28 750 forintra emelkedett. Az OTP 0,8 százalékkal 10 680 forintra, a Barr-megállapodással megtámogatott Richter 1,8 százalékkal 37 490 forintra drágult, míg a Telekom 990 forinton stagnált. Az Egis szektortársával tartva 2,2 százalékkal 23 200 forintra emelkedett, az FHB 0,4 százalékkal 2290 forintra süllyedt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!