A pozitív start után néhány perccel 22 205 ponton állt a BUX, a pénteki záróértéknél 0,7 százalékkal feljebb. A Mol 1,7 százalékos többlettel 20 080 forinton forgott, az OTP 0,7 százalékos plusszal 6849 forinton járt, míg a közgyűlését ma tartó Magyar Telekom részvényei 0,8 százalékos veszteséggel 893 forinton jártak. A Richter piaca az első percekben még nem ébredt fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!