A BÉT indexe 0,2 százalékos többlettel 17 917,95 ponton kezdte a keddi kereskedési napot. Az OTP pár perccel a nyitás után 0,3 százalékos plusszal 4108, a Mol 0,2 százalékos előnnyel 14 125 forinton forgott, míg a Telekom 0,7 százalékkal 719 forintra esett. A piac jól fogadta a Richter-gyorsjelentést, a gyógyszercég részvényei 1,3 százalékkal 38 400 forintra szöktek fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!