A BUX fél tizenegy körül 0,7 százalékos pluszban, 18 600 pont körül tartózkodott. A vezető papírok közül csak a Mol árfolyama csökkent, az olajpapír három tized százalékkal 17 020 forintig gyengült. Az OTP Bank részvényét másfél órányi kereskedést követően több mint másfél milliárd forintos forgalomban 4662 forint körül adták-vették. Hasonló mértékben drágult a Richter, amely így 34 470 forinton forgott. Az Egis is közel másfél százalékkal, 19 110 forintig drágult. Fél százalék körül erősödött az Mtelekom, árfolyama 405 forinton tartózkodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!