Masszív pluszban fogunk nyitni és úgy is fogunk maradni - vélekedett a mai tőzsdenappal kapcsolatban még a start előtt Heffter Tibor, a Concorde üzletkötője. Amerika a nagyon rossz munkaerőpiaci adatra fordított, Ázsia erre ment 8 százalékot, a Nikkei ezen belül 5,2-et. A forint is erősödik, Európa nagy pluszban nyithat: mindez reményekre adhat okot. Kérdésünkre az üzletkötő elmondta, egy darabig talán kitarthat az emelkedés, a Mikulás-rally elejét láthatjuk talán. Az egyes részvények közül a nagyok fognak menni, elsősorban az OTP-Mol, illetve az MTelekom a kamatvágások miatt. Összességében az egész piac emelkedni fog. És mit csináljon akinek még nincs, vagy nincs elég részvénye? Ha kinyitna 3050 környékén és kicsit visszajönne, azt még megpróbálnám megvenni - mondta Heffter az OTP-papírokra utalva.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!