Mínuszos nyitást követően a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe fél százalékot közelítő pluszt, 18 100 pont körüli értéket mutatott negyed tíz körül.

A nagyobb papírok mindegyéken fölfelé tartott az árfolyama. Az OTP Bank részvénye nem egészen fél százalékkal 4519 forintig drágult. Az Mtelekom hasonló mértékben 410 forintig erősödött. A Mol ennél valamivel kevésbé lendületes emelkedéssel 16 350 forintig jutott az első perceket követően, a Richter pedig 1-2 tized százalékkal 33 400 forintig drágult, míg az Egis több mint fél százalékkal 18 690 forintig tudta növelni árát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!