Optimistává tette a befektetőket az a hír, miszerint a Deutsche Bank és a JPMorgan talált vevőket azokra a hitelpapírokra, melyből a Kohlberg Kravis Roberts & Co. megvásárolja a Alliance Boots részvényeit. Jól szerepeltek a bányatársaságok és a bankok, az Alcatel-Lucent részvényeseinek azonban több mint nyolc százalékos veszteséget kellett elviselniük, miután a vállalat lefelé módosította a 2007-es eladásainak előrejelzését. A cég 2007-es módosított bevétel-növekedési várakozása a nulla felé közelít - korábban 5 százalék körüli profitot vártak. Ugyancsak esett a STMicroelectronics, a három százalékos leértékelődés a Lehman Brothers leminősítésének volt betudható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!