Frankfurtban a vegyipari cégek és az autógyártók részvényei északnak vették az irányt, a kereskedés elején a VW és a Daimler 0,7, a BMW 1,9, a Henkel 0,4, a Beiersdorf 0,9, a Bayer pedig 0,3 százalékos pluszban volt. Az autógyártók Párizsban is lendületesen kezdtek, a Renault és a PSA Peugeot Citroen egyaránt közel másfél százalékos pluszt szedett össze az első órában. A pénzügyi szektor ugyanakkor lejtőre került, a BNP Paribas 0,2, a Société Générale pedig 0,1 százalékkal gyengült.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!