A magyar fizetőeszköz jelenleg az árfolyamsáv erős oldalán, a centrumtól számított 11,35 százalékon áll, az euró tekintetében a nap folyamán 244,50-245,50 forintos sáv valószínű. A dollár euróval szembeni erősödése itthon is érezteti hatását, a zöldhasú 252,50 forintot ér. Szakértők egyébként arra számítanak, hogy az euró a közeljövőben tovább gyengül majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!