A Lehman Bros. a negyedik negyedévben az egy évvel korábbi 46 centről 91-re növelte részvényenkénti eredményét, szemben az elemzői konszenzusban szereplő 88 centes várakozással - jelentette a CNNmoney. A teljes nyereség 130 millió dollárról 243 millióra ugrott, a nettó bevétel pedig 28 százalékkal 1,54 milliárd dollárra hízott. A növekedésben egyfelől a kötvény-üzletág jó teljesítménye, másfelől a tavalyi alacsony bázis játszott szerepet, amikor is a cégre a szeptember 11-i terrortámadást követően a főhadiszállás átköltöztetése rótt extra terheket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!