Duplázott az econet a Neo FM-mel

Az econet.hu Média és -vagyonkezelő Nyrt. első háromnegyedéves adózás utáni vesztesége 607,2 millió forint volt, szemben a tavaly azonos időszaki 384,7 milliárd forintos mínusszal.
MTI-Eco, 2010. november 19. péntek, 20:29
Fotó:

A nemzetközi számviteli szabvány (IFRS) szerinti konszolidált, nem auditált gyorsjelentés szerint az econet.hu mintegy 220 millió forintos eredménycsökkenését alapvetően két, a radiocafé Kft. értékesítéséhez kapcsolódó egyszeri tétel okozta.

Ugyanakkor a társaság média-portfóliója kibővítésének eredményeként 2009 első kilenc hónapjához képest az árbevétel több mint duplájára, 2,51 milliárd forintra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK